спортивное питание

Харчова добавка отримала свою назву від англійського слова «gain», що перекладається як «збільшення». Вона складається переважно з вуглеводів і містить деяку кількість білка, що робить її затребуваною для поліпшення фізичної форми. Багато хто вважає, що цей продукт діє так само, як протеїн для набору маси, але це невірна думка.

Гейнер особливо ефективний для набору маси, покращуючи тонус м’язів і загальні вагові показники. При цьому поряд зі збільшенням м’язової маси, можуть з’являтися жирові відкладення, чому можна запобігти за допомогою спеціалізованих вправ. Гейнер — це добавка, яка рекомендується людям з худорлявою статурою. Навіть за наявності захворювань, що заважають набору ваги, цей продукт сприяє збільшенню маси тіла. Нашінтернет магазин спортивного харчування bodymarket.ua пропонує ознайомитися з каталогом спортивних добавок.

Ми можемо виділити кілька основних переваг цього продукту:

1.       Зручність використання в якості перекусу протягом дня. Продукт підходить для вживання не тільки до або після тренувань, а й у будь-який зручний для вас час. Завдяки довгому терміну зберігання, його можна довго тримати вдома.

2.       Підвищення поживної цінності повсякденного раціону. При правильному дозуванні цей продукт збільшує калорійність вашого харчування. Крім того, він сприяє підвищенню рівня амінокислот в організмі, що робить тренування більш результативними.

3.       Після інтенсивного фізичного навантаження рівень білка в організмі знижується, проте добавка сприяє поліпшенню загального стану здоров’я. Гейнер ефективно допомагає відновити необхідну кількість вітамінів, мінералів і білка в найкоротші терміни.

Гейнер для набору маси

Було доведено, що для успішного зниження ваги не обов’язково відвідувати тренажерний зал, якщо використовувати гейнер, який практично не шкодить здоров’ю. Розглянемо склад цієї харчової добавки для прийняття обґрунтованого рішення. Крім високого вмісту вуглеводів, продукт містить різноманітні мікроелементи, вітаміни, жири й амінокислоти, необхідні для правильного функціонування організму під час і після тренувань. Гейнер сприяє не тільки збільшенню м’язової маси, а й швидкому відновленню енергії після інтенсивних фізичних вправ. Виснажені ресурси можна відновити всього за кілька хвилин! Гейнер купити можна в нашому інтернет-магазині за привабливою ціною.

 

от admin

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *