Хочу звренути Вашу увагу на свавілля в сфері кадрового забезпечення медицини: місті Харків працює лікар (КЗОЗ Центр первинної медикосанітарної допомоги Дергачівського району") Олександр Олександрович Казаков, син свого татка, зам.директора Інституту ендокринології ім. Данилевського. Цей виродок чинить свавілля, в робочий час розїзджає по місту в стані спяніння, припускаю, наркотичного, та ставить під загрозу життя людей. чи хтось із присутніх в цільовій адиторії може собі уявити, щоб таке в цивілізованій Європі?
І немає того хто б це зупинив, бо його татко, супертатко усі справи улагоджує, адже гроші на безоплатну медицину - счерпаємий кладець активів. Він іздить по паціентам та колегам і викупає відеокомпромат за валюту, платить скрізь хабарі щоб це чмо надалі навчалося, працювало та їздило на авто, в той час коли не кожен лікар може собі дозволити утримувати гнилу Таврію.
Виникає ряд питань до керівників, як це чмо може працювати в медецинці? за які кошти татко його буде рятувати? чи місце таким діячам в медецині і в управління справами держави? Це ціла легенда міста Харків, я не знаю як залишити ссилку на пуплікації в інтернет виданнях, але це видовищно. інтернет видання кишать публікаціями про пьяного водія без штанів, що вчинив ДТП по проспекту Ленінна та намагався втекти на спушених колесах.
Необхідність передати лікарні в приватні руки стоїть дуже гостро, адже таким "............" не не місце в медецині.
- img-news-2015-october-20-drink_dtp3.jpg (258.33Кіб)Переглянуто 1088 разів