В яких селах Чемеровецького району є хворі на COVID-19?

В районі вже 29 випадків захворювання. Це найбільше в Хмельницькій області. За добу додався 15-річний хлопець і Закупного. У Хмельницькій області вже 68 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Таку інформацію надали у Хмельницькій ОДА станом на 21:40 п’ятниці, квітня. Також повідомили, що захворювання виявили у жителя Чемеровецького району.

Про новий випадок

Більше про нового хворого розповіли в Чемеровецькому районному штабі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Це 15-річний хлопець. Він входив до групи осіб, які раніше контактували з одним із хворих. Повідомляють, що він із селища Закупне, в якому це вже сьомий випадок виявлення коронавірусу. Хлопець перебуває на амбулаторному лікуванні і не має симптомів захворювання. За ним наглядає сімейний лікар.

Звідки хворі у Чемеровецькому районі

В районному штабі повідомляють. що за ніч кількість випадків не змінилася – 29. Із них 1 летальний. Такими є дані станом на 8:00. Географія поширення коронавірусної інфекції:
– смт Чемерівці – 8 осіб;
– смт Закупне – 7 осіб;
– с. Сокиринці – 3 особи;
– с. Вівся – 2 особи;
– с. Свіршківці – 2 особи;
– с. Юрківці – 2 особи;
– с. Криків – 1 особа;
– с. Кугаївці – 1 особа;
– с. Ямпільчик – 1 особа;
– с. Івахнівці – 1 особа.
11 осіб знаходиться на лікуванні в Хмельницькій інфекційній лікарні в стані середньої важкості. 13 осіб (в тому числі 8 медичних працівників) знаходяться на амбулаторному лікуванні в задовільному стані, під постійним наглядом сімейних лікарів”, – повідомляють в районному штабі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Статью подготовил и отредактировал: врач-хирург Пигович И.Б.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *